The Big Things Party卡邦尼稻庭烏冬吉列玉子燒三文治章魚燒價錢💲: $78/ $58/ $38好味程度😋: 3.5/5服務🍴: 3/5環境🗾: 3.5/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 3/5-南豐紗廠多cafe係人都知,但除左cafe之外,都有d輕食的選擇。係樓上小朋友玩樂地方的對面就有呢間食日本輕食的。自己出去落單再取餐,平日午市都有啲人食。佢哋都歡迎🐶🐶,可以係個到買鮮食比佢哋食!-✅卡邦尼稻庭烏冬。呢個超級飽肚,因為味道主要係忌廉,食得多好快膩🤫 烏冬用小小扁的急凍烏冬,幾煙韌。掛曬d汁滑嘟嘟😋 醬汁用cream+芝士整,鹹鹹香香,奶味好濃,好creamy。-✅✅吉列玉子燒三文治。必叫之選!甜甜的玉子超有厚度!質地厚實帶軟,有d似索左水的海綿感覺,豐盈綿密😆 裹上香脆的吉列外衣,再被2塊用牛油煎過的薄吐司夾住,酥脆香口🤓 中間塗上一層吉列豬扒個啲醬,惹味啲。呢個整體出色!-❌章魚燒。無乜特別,就似係買現成的返來炸返熱😂 雖然係外脆內軟,但口感比較粉,同埋入面的章魚粒好細。主要係食面頭的沙律醬+大量木魚碎😳 個人覺得唔需要係到叫啦。-除左玉子燒三明治,其他真係
The Big Things Party
服務🍴: 3/5
環境🗾: 3.5/5
性價比🥢: 3.7/5
回頭率😚: 3/5

除左玉子燒三明治,其他真係好一般,好似和風屋企煮出來的感覺… 不過如果來到又想試下個三明治,呢間都可以一試既。
同區美食🍧: #piggyfoodiein荃灣