2021-08-25 44 瀏覽
平日夜晚都幾多人食,最好嚟之前電話book左位先~1️⃣吉烈牛定食 $148🤍4/5🌩切好一件件牛俾你自己燒,確保每一舊都係啱啱燒好熱辣辣咁放入口⭐️⭐️🌩牛肉份量幾多,比起”秘”呢間切得偏厚,不過唔會好厚實好韌✨肉質好腍有肉汁,配上吉列糠碎更有層次感😋🌩白飯上配搭飯素,就咁食飯都唔單調🤣🌩定食有埋麵豉湯同小食豆腐蕃茄,小食份量有啲少,味道不過不失😃Ps 如果唔大食嘅又想同friend夾可以叫一份吉列牛定食再加一份淨吉列牛會花算啲🤣2️⃣ 忌廉咖喱烏冬 $78🤍4/5🌩咖喱烏冬上邊鋪住一層厚厚嘅忌廉,望落去超級邪惡🤣不過食落又唔會覺得好膩✨反而忌廉嗰種creamy同奶香好match咖喱烏冬😍🌩雞肉份量都唔少,每舊大小易入口,而且肉質嫩滑👍🏼🌩咖喱係我愛嘅甜咖喱😋唯一可惜嘅係咖喱味唔夠突出,有少少被忌廉搶左💦
平日夜晚都幾多人食,最好嚟之前電話book左位先~

1️⃣吉烈牛定食 $148🤍4/5
🌩白飯上配搭飯素,就咁食飯都唔單調🤣

2️⃣ 忌廉咖喱烏冬 $78🤍4/5
🌩雞肉份量都唔少,每舊大小易入口,而且肉質嫩滑👍🏼

• 吉列牛定食