今晚小妹同屋企人出去食晚飯🌃,梗系帶爸爸媽媽食d特別d既野啦☺️!雖然呢度吾系地舖,估吾到平日夜晚都差吾多坐滿人啊😮!我地叫左個set share黎食:,可以試哂呢間餐廳既招牌菜🙆🏻~入座後店員即刻送上熱茶🍵~吉列牛定食:小妹第一次食吉列牛🐮,都幾期待💭~呢度有個爐仔比我地燒🔥d吉列牛,基本上放上去輕輕燙2秒就已經ok架喇👌🏻!牛肉脂肪分佈平均,口感相當不錯,好好食啊🤤!點d柚子汁又系另1番風味👏🏻!伴碟有白飯🍚、味噌湯、車厘茄🍅同豆腐,成件事即刻變得好和式🇯🇵。咖喱忌廉牛肉烏冬(小辣):近期食既韓國🇰🇷野都好中意加忌廉🍦,令賣相靚d之餘仲幾好味架😝~拌勻後,忌廉味吾算太突出,所以都吾會有過膩呢個問題👍🏻。除左牛肉🐂,烏冬裡面仲有蘑菇🍄、西蘭花、洋蔥,整體味道微辣💥。讚岐烏冬煙煙韌韌,好有彈性,就算系熱食都咬口十足啊😁! 牛裡脊肉蓋飯(半生)(辣):雖然牛裡脊肉蓋飯比較辣🌶,但非常惹味😋~個飯用左黑糯米,口感比較軟同黏,都幾特別😇。牛裡脊肉比較有咬口,牛味重d😝,不過就比較生,用吉列牛個個爐仔燒下之後就冇咁韌🙂,仲好juicy添💦!Citrus Ocean($38):呢杯飲品充滿海洋氣息

我地叫左個set share黎食:[吉列牛定食+咖喱忌廉牛肉烏冬(小辣)+牛裡脊肉蓋飯(半生)(辣)+3汽水($354)],可以試哂呢間餐廳既招牌菜🙆🏻~

入座後店員即刻送上熱茶🍵~

Citrus Ocean
Citrus Ocean($38):呢杯飲品充滿海洋氣息啊🌊!冰藍色既梳打賣相好吸引💙~仲有片檸檬檸檬同海豚🐬形狀既軟糖系上面添!估吾到飲落有驚喜啊😍!梳打只屬微甜,帶著淡淡柚子味,好fresh🌿喔!
2017-05-23