2023-04-08 168 瀏覽
其實其他分店都有去過,見呢間分店比其他分店有情調多小小就試下啦~今次都係試個”classic set”兩位用STARTERS x2龍蝦湯- 係我既至愛,如果有龍蝦湯既地方我一定會order☺️唔洗加錢㗎~~~已經加唒分。不得不承認夠味之餘仲有龍蝦肉但我略嚴小咗龍蝦肉,整體而言100分有80分意大利風乾火腿拼盤- 其實我對火腿冇太大研究🧐只知冇味道MAINS x1鮮蘆筍野菌黑松露卡邦拿拉意粉- 熱辣辣既食物到胃係好有滿足感的,但唯一覺得 Truffle 醬味道唔夠,可以濃小小PIZZASx1水牛芝士pizza - 加分加分同加分!!!中意食芝士朋友我絕對極力推介你要食😗😗重芝士味外仲要係超多芝士。一邊食都認為自己可以食夠3塊起,結果我既戰績係3塊⭐️加分地方係佢哋會不停幫你加水,中意飲水既我會覺得好加分的🙅🏻減分地方係,佢將starters 同mains一齊上。咁會令意粉凍唒,另外一般西餐都會step by step唔會岀現呢個問題

今次都係試個”classic set”兩位用

STARTERS x2