2024-04-14 76 瀏覽
話說呢間小店之前看過有些食評說很好味所以慕名而來。這次二人吃,因為想吃小吃,就試吓式式爆汁雞翼,流沙鹹蛋黃炸薯條。嘩店員一拿到埋枱,未吃已覺佢好乾,我先試雞翼,係爆汁,但係係有雪氣味嘅汁流出來,而表面的炸粉好厚及亁身係冇味係要落放在枱上的調味粉先有味😰之後再吃流沙鹹蛋黃的薯條仲乾而且硬,又係完全冇醎蛋味。這2份小吃已差不多一百,再加飲品,只有罐裝飲品巳是$120-130坦白點說,在老麥吃一個原味麥炸雞(原味)餐($37)真係好味過佢,便過佢。而接待方便,真的不醒目,2個人吃雞翼是否需要比個碟仔同叉?以為佢轉頭拿過嚟,最後係有冇,之後再同個待應講唔好意思可否給我2個碗仔,等咗好一段時間才來。招呼真係好一般。唔怪之得冇乜人吃。呢間鋪點解有咁多人讚真係不解。
話說呢間小店之前看過有些食評說很好味所以慕名而來。
唔怪之得冇乜人吃。呢間鋪點解有咁多人讚真係不解。
2024-04-13