2021-07-20 71 瀏覽
睇屯馬線資料時無意中search 倒喺九龍城等等Hea有台式經典美食放題!上Togetda訂購仲有特別優惠!梗係要立即飛去”宋皇臺”站啦!出左地鐵🚇5分鐘路程就到!餐廳裝潢係台式文青風,平日6:30都滿座,星期六日黎可能要預早訂位啦!🥟台式美食放題 $178 位 🥟(包括超過40款台灣地道的小食,仲有魔王級芫茜放題~沒有香菜東西怎麼會好吃系列)加 $18仲有烤魚任食添!🍳小食篇🍢 我地點左大腸包小腸、 士林鹽酥雞、等等蚵仔煎蛋、臺式流心芝士流心蛋餅、燒雞泡魚乾、基隆市甜不辣、黑松露黃金花枝丸 。樣樣都好地道好好味,兩個人就係點兩份,乜都可以試少少真係太開心! 最驚喜係大腸包小腸同等等蚵仔煎蛋!真係以為自己去左夜市!正宗台灣嘅味道!推介! 🍗小菜篇🍗 等等三杯雞 : 超香嘅三杯雞醬汁極香濃,雞肉軟嫩,好食到停唔倒口!心點!🍜飯麵篇🍜 阿等麵線同小碗手工滷肉飯: 我認我係比”阿宗辣椒醬”吸引住,所以叫左阿等麵線!果然係極辣!極好味!滿分💯!朋友係飯筒,佢話滷肉飯都好味呀!🧃飲品篇🧃飲品有成幾十種,但係竟然最吸引我係冷泡茶!可能因為寫住”每人只限一支”嘅關係😂 茶味香,解辣解油膩之選!
台式美食放題

大腸包小腸