2020-05-23 34 瀏覽
葵廣有很多小店,衫褲鞋襪、玩具精品、飲品美食等等。係一個好吸引嘅地方!呢一間來自台北嘅飲品店,飲品配搭都幾吸引,決定試吓先我哋特登嗌左兩杯唔同風格嘅飲品:奧利珍 及 十份芋芋鮮奶飲落好有口感!因為我哋都好喜歡食Oreo,特別鍾意呢一個味道。首先Oreo味道好香,杯中有細碎嘅Oreo,亦都有原塊Oreo在上。另外奶好香滿,加埋黑糖珍珠,好好味!佢哋嘅黑糖味好香,喺店舖外邊都聞到。芋頭同埋鮮奶係絕配!芋頭份量好多,有芋泥,亦有芋頭粒粒,好香甜好好味。建議可以嗌微糖,咁樣可以品嚐到芋頭嘅原味同埋牛奶嘅香濃。總括來講,雖然喺葵廣裏,依間嘅飲品價格比較其他店舖可能貴d, 但係以佢嘅材料同埋味道,都係幾值得嘅, 佢地好有台灣嘅風味!希望下次可以再試吓餐牌上嘅唔同飲品啦!愛肉都好吸引,之後再試!

呢一間來自台北嘅飲品店,飲品配搭都幾吸引,決定試吓先

我哋特登嗌左兩杯唔同風格嘅飲品:
奧利珍 及 十份芋芋鮮奶