已經𝚋𝚘𝚘𝚔𝚖𝚊𝚛𝚔咗 years.hk 超級耐!!今次終於的起心肝去特登去深水埗試吓個個食完都大讚嘅𝙸𝙼𝙿𝙾𝚂𝚂𝙸𝙱𝙻𝙴 𝙱𝚄𝚁𝙶𝙴𝚁🍔今次去嘅呢一間分店,坐位唔算特別多,𝚠𝚎𝚎𝚔𝚍𝚊𝚢𝚜嘅𝟷𝚙𝚖左右去到都要等大概𝟸𝟶分鐘~整體來講,係非常之有驚喜嘅素菜!!份量又多價錢又親民,好慚愧點解開咗三間分店先第一次食🤦🏻‍♀️一定會再𝙴𝙽𝙲𝙾𝚁𝙴~~~.been wanting to try years.hk for a long time now 😋 finally got my ass to shum shui po to give it a try their highly recommended impossible burger 🍔 overall, its surprisingly good for vegetarian food 🌱 the portions are huge, and the price is pretty affordable 👍 expect to queue for a bit because its pretty popular 😆.💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 8.8/10
🌟 性價比超高 • 要預時間排隊✨

《不可能漢堡包》$128🌟8.5/10🌟
𝙸𝚖𝚙𝚘𝚜𝚜𝚒𝚋𝚕𝚎 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛
之前都食過𝚋𝚎𝚢𝚘𝚗𝚍 𝚖𝚎𝚊𝚝嘅𝚋𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛,原來真係差好遠!!呢個無論係視覺定口感上都非常之似牛肉,又𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢,又有肉味,真係有一種冇可能唔係牛肉嘅感覺!!😳
半溶車打芝士真係令到成個𝚋𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛加咗100分!!!再配埋加咗黑醋嘅火箭菜同洋蔥絲,所有嘢都𝚋𝚊𝚕𝚊𝚗𝚌𝚎得好好,唔會話太過膩~
另外一定要讚一讚配菜番薯條,真係超級出色!!薯條係粗身有口感嘅嗰一種,同時亦都食得出番薯自然嘅甜味,好好食啊~~雖然份量多,但連平時唔鍾意食番薯嘅我都完全食唔停口,好快清晒👅

《日式咖喱吉列豬扒意大利飯》$98🌟8.5/10🌟
𝙺𝚊𝚝𝚜𝚞 𝙲𝚞𝚛𝚛𝚢 𝚁𝚒𝚜𝚘𝚝𝚝𝚘
可以話係我食過咁多𝚌𝚊𝚏𝚎 𝚛𝚒𝚜𝚘𝚝𝚝𝚘以來,份量最多,最大碟嘅一次,真心覺得一個女仔未必食得曬😳但佢同時都係一碟就算好飽你都會想繼續食晒佢嘅𝚛𝚒𝚜𝚘𝚝𝚝𝚘👅
用上咗𝙾𝚖𝚒 𝙿𝚘𝚛𝚔新豬肉去做,食落同普通豬肉一啲違和感都冇~炸得非常之香脆,但又唔會覺得好油膩💯
另外𝚛𝚒𝚜𝚘𝚝𝚝𝚘撈咗好多蘑菇、蘆筍同蕃茄仔,非常之豐富!再加埋甜甜地又辣辣地嘅日式咖喱汁,一啖又一啖咁完全食唔停😻

𝚈𝙴𝙰𝚁𝚂 素年