2021-09-25 55 瀏覽
喺佐敦返完工,搵嘢食醫肚,諗起好耐冇食Mamaday studio 喇 😋 最鍾意佢係西式coffee shop輕食路線 🍽 本來堂食同堂飲都係用外賣紙盒紙杯,原來可以要求用堂食杯碟 😶 亦接受自攜外賣器皿 👍🏻 店員都好樂意幫我呢個環保L 👍🏻👍🏻喺地下落咗order先,再上二三樓揾位 😎 記得要關閘,以免走貓❗️因為而家貓貓可以喺樓層走圍走松露醬蕃茄bagel ($52) : 口感紮實得嚟又煙韌,好有咬口,烘得脆卜卜培茶戚風蛋糕 ($52) : 超級軟綿綿,比較濕身,d cream 唔會太甜,推介!Latte (regular $38) : 揀咗nutty,好順口同balance,酸度苦度啱啱好IG @mamaday.studio .

IG @mamaday.studio