2020-03-07 450 瀏覽
▪️3人套餐($368)〔 1份前菜、3碗餐湯、主食、甜品同飲品〕.先讚讚:呢間小店既防疫措施係見過最chur嘅😭一入黎就幫我地量體溫,遞上消毒酒精,所有餐具都用滾水浸住咁拎上黎,仲好細心咁提供埋公叉!.餐湯係甘荀南瓜湯,好似將成個南瓜攪爛擺入去,勁濃呀!連皮粗薯條,熱辣辣即炸,超脆口!附有黑松露沙律醬,黑松露醬配上薯條面頭既巴馬臣芝士片真係勁夾!.意式肉醬芝士薄餅用上3種芝士,脂味出哂嚟 🤤西班牙黑毛豬鞍扒係今餐最撚好食嘅嘢,一枱已經聞到超級香。食落口,豬既香味加埋少少油脂,係口入面慢慢散開 😍 後尾聽店主講返,原來可以做7成熟,會更加嫩滑~.虎蝦鹹蛋黃忌廉汁意粉就無咁特別,鹹蛋黃同忌廉唔係咁夾,意粉亦比較乾,不過虎蝦都好新鮮彈牙~ 至於甜品就係意大利奶凍,奶味又濃又滑!🤤.🤙🏻:計過數叫 Set 比起單叫抵好多!所以點都要叫set ~😂