一間變左只能吃服務的高級西餐廳🙄 完全講唔出有一樣野特別好食😂文華自助餐在我心目中是香港自助餐的表表者,因吃過以前快船廊 prime ribs🥩 也不再需要去文華扒房,但今次再去,已徹底失望😪 先不要說價錢的問題🤑講食物質素🤧龍蝦🦞好瘦冇味,蟹腳🦀唔咸但冇蟹腳味,蠔🦪瘦,味道一般。鮑魚🐚要自已整開個殼,見到鮑魚個內臟以不討好,吃落有少少沙🤮,刺身最好味係甜蝦🦐,重點⭐⭐係個prime ribs🥩根本就係一舊普通美國牛肉🍖,監生變到佢似一塊上等牛扒,切牛扒時已覺得不妥好硬,食落口非常咸及鞋口😓仲有最有名氣的海南雞飯🐥賣相😤已經差🙈吃下後簡直係世界末日😰 肯定係雪藏雞🤪咬落感覺梅😱失敗😔最後講一講餐廳內甜品🍨🍧🍰🍮🥧全部都極度之甜🤯 現在流行健康,所以整體沒有一樣食物滿意,只能吃服務,服務係冇得彈的,但不能當飯吃🤭
海南雞飯

牛扒