2024-02-28 69 瀏覽
朋友食過話呢間LUNCH TIME嘅韓燒放題都唔錯,於是今次約埋一齊開餐😃呢到午市燒肉放題($168/成人),任飲任食120分鐘店鋪空間感都幾大,座位夠闊落,唔會同其他枱太逼👍🏻手機QR CODE落單任食類別嘅牛、豬、雞、海鮮之外,仲有D收費食物例如醬油蟹、韓式生牛肉等等可以嗌,豐儉由人😃另外出面仲有自助區可以拎野食飲品😉前菜配料熟食區罐裝紙包飲品都有好多款式雪糕等食物送黎之前,先出去夾D前菜熟食黎食住等,醃蘿蔔、泡菜、芽菜呢D前菜幾開胃,韓式煎餅比想像中好味,炸雞翼幾香脆😋九宮格牛盛盒:一開始會先送上呢盤食物,夠晒吸引😍一盒入面有九款唔同嘅肉類可以品嚐,包括肉眼粒、安格斯肥牛、五花豬腩肉、青衣柳、豬頸肉、牛仔骨、豬梅肉、蒜香雞翼、牛舌腩,食完覺得好味嘅話,全部都可以再次任嗌,我自己就ENCORE左好幾次蒜香雞翼、牛舌腩、牛仔骨同五花豬腩肉,正😋燒嘅時候簡單灑D鹽調味一下就最食到本身肉類嘅香味,燒完就咁食已經好惹味🤤辣魷魚鬚:呢個係我最鍾意嘅一款,魷魚鬚醃好左佢自家製嘅辣醬,燒完之後好彈牙又辣辣地,好刺激😋辣醬豬腩片:豬腩片夠肥美,經辣醬醃過後,燒完之後好香口,辣度適中😄用生菜夾住黎食
店鋪空間感都幾大,座位夠闊落,唔會同其他枱太逼👍🏻

前菜
前菜配料
罐裝紙包飲品都有好多款式
雪糕
等食物送黎之前,先出去夾D前菜熟食黎食住等,醃蘿蔔泡菜芽菜呢D前菜幾開胃,韓式煎餅比想像中好味,炸雞幾香脆😋
九宮格牛盛盒
九宮格牛盛盒:一開始會先送上呢盤食物,夠晒吸引😍一盒入面有九款唔同嘅肉類可以品嚐,包括肉眼粒安格斯肥牛五花豬腩肉青衣柳豬頸肉牛仔骨豬梅肉蒜香雞翼牛舌腩,食完覺得好味嘅話,全部都可以再次任嗌,我自己就ENCORE左好幾次蒜香雞翼牛舌腩牛仔骨五花豬腩肉,正😋燒嘅時候簡單灑D鹽調味一下就最食到本身肉類嘅香味,燒完就咁食已經好惹味🤤
辣魷魚鬚
辣醬豬腩片:豬腩片夠肥美,經辣醬醃過後,燒完之後好香口,辣度適中😄用生菜夾住黎食中和油膩感,更加好食🤤
金針菇卷:先將佢分返開燒熟再捲返一齊食,金針同肥牛呢個組合真係非常之夾,唔錯😉
香菇粟米:燒得多肉類,要食返D蔬菜食物解一解膩,香菇同粟米都好鮮甜😃
雪糕
最後當然食返D火龍果同雪糕,見呢到有花生醬味雪糕,夠特別,食落味道都唔錯😍
兩小時放題食到飽一飽勁滿足🥰任食黎講食物質素都幾高,而且種類都幾多😉加上職員都幾用心,會教導一下點樣燒同埋調味醬配法,服務態度都幾好,上菜速度都快,唔會等得太耐👍🏻
補MENU
2024-02-20