2020-06-21 588 瀏覽
今次帶大家黎到尖沙咀諾士佛臺💁🏻‍♀️一間好chill 勁多打咭位既高質bar🍸🥃無論朋友傾計定情侶拍拖都好啱feel😍雖然話就話係bar 但有提供main course🍽而且食物質素絕對無令人失望😎首先出場既係牛油果tartare 係5星選擇呀⭐️三樣食材好夾 芒果夠甜更加襯托出蟹肉鮮味🦀新鮮多汁唔腥係另一賣點 底層牛油果將fresh既程度推到最高⬆️味道確實特別 有心思既一道菜❤️.青口份量出乎意料地多 好抵食☺️白酒汁係H先生最欣賞 夠香濃 一定要點夠汁先好食💦💦佢直情忍唔住飲左幾啖汁😂仲配埋法包條 超級脆 味道本身咸咸地😄令成道菜多一重滋味💁🏻‍♂️.炭燒豬胺扒燒得好靚 搶晒fo 出面有啲脆添🤩炭燒味好香 厚切食落口感十足😎肉味夠濃 要highlight蘋果蓉 香甜又令感覺無咁油膩 P小姐超鐘意😍.呢杯係mocktail P小姐見到有rose gomme同white peach puree已經心心眼😍裡面仲有柑橘 & 日本蘋果汁 再加埋梳打水😬出到黎既效果果然喜出望外🌞H先生覺得蘋果味出啲 P小姐就飲到好香玫瑰🌹口味偏甜 但感覺唔係齋落糖既甜👍🏻好chill 打咭又靚😍.整體價錢唔算貴 環
芒果蟹肉牛油果塔

今次帶大家黎到尖沙咀諾士佛臺💁🏻‍♀️