2022-11-30 145 瀏覽
極上和牛吃到飽 (二人) $656今次揀左牛大人紅燒牛骨湯🐮想食多種口味嘅我就再加左$50要鴛鴦鍋揀埋台灣濃香蕃茄湯🍅~可以得閒淥唔同口味過癮啲呀嘛~🥩佢呢個set主要係食以下呢幾款肉類:-▫️澳洲和牛M5牛肩卷▫️安格斯牛小排👍🏼▫️手切封門柳▫️安格斯一口牛柳粒▫️北海道十勝豚 (當日售罄 就試唔到啦🥲)🐮我地就最推薦牛肩卷同牛小排,特別係牛小排!肉味真係好重 好好食🤤ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ🍢佢仲有好多小食同熟食嗌~例如:糖醋甜不辣、梅甘酥脆薯🥔、魚香皮蛋豆腐、士林鹽酥雞🐓等等。一如既往,極力推薦鴨血💕🥬除左落單嗌野食之外, 佢個自助區仲有好多丸同蔬菜揀,萵筍係我地每次必攞嘅!🍹飲品方面我地就攞咗白桃烏龍,好香白桃味!除咗白桃烏龍,仲有好多其他茶揀㗎,例如:洛神花茶、桂花烏龍、菊花普洱等等。食到有少少滯就可以飲返啖茶解膩然後繼續食啦!😋🤵🏼啲staff都好有禮貌好爽手,好快就安排入座,離座前30分鐘就會比定甜品紙你揀,可以揀movenpick雪糕或者仙草凍🍨我地之前試過一次仙草凍,但就覺得唔太啱我地口味,所以今次就揀咗雪糕🤤💡呢個set仲會免費送2粒澳洲和牛牛丸,超濃牛味同好多汁,加錢encor
極上和牛吃到飽 (二人) $656

🥩佢呢個set主要係食以下呢幾款肉類:-
▫️澳洲和牛M5牛肩卷
▫️安格斯牛小排👍🏼
▫️手切封門柳
▫️安格斯一口牛柳粒
▫️北海道十勝豚 (當日售罄 就試唔到啦🥲)
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

💡呢個set仲會免費送2粒澳洲和牛牛丸,超濃牛味同好多汁,加錢encore都絕對唔過份!
💡當日我地見到只要like&follow牛大人嘅page就即送一杯黑糖珍珠鮮奶🧋!!! 所以我地就即係like同follow咗,我地好快就飲哂杯野飲,不過建議大家唔好飲咁快!唔係嘅話就好快飽啦☹️