2017-07-19 231 瀏覽
尋晚同朋友去左呢間catee食晚飯,坐低無耐店員就拎左個happy hour餐牌俾我地原來佢地做緊紅白酒同cocktail買一送一好似好抵咁就叫左一支意大利紅酒仲諗住買一送一唔多好飲,喜岀望外地係好柔順,而且味道唔錯,真冇介紹錯!之後叫左幾個店員介紹既菜式首先黎個魚蛋,無錯係魚蛋!係用三文魚肉做既魚蛋!味道都相當有著驚喜,咬落啖啖三文魚肉,外面炸得好脆,店員同我地講用左好耐時間研究呢度菜,真係好好食!然後就到呢隻豬手,作為食肉獸既我當然都係食肉啦,但落左隻豬手時店員拎左把刀岀黎插落隻豬手度!原來係因為皮太脆所以另外有把專用刀,吸睛率爆燈!食落皮超脆肉地都好嫩滑,而且鹹度適中,岩岩好可以做下酒菜成間餐廳氣氛好舒服,音樂都係好relax,荃灣開左呢間新既西餐廳真係好靚,店員招呼都好好,會同我地傾下計同聽下我地既諗法,下次一定會再黎!
原來佢地做緊紅白酒同cocktail買一送一
好似好抵咁就叫左一支意大利紅酒