OPPA Coffee Bar Restaurant

2022-05-24 35 瀏覽
再次幫襯尖沙咀呢間人氣高企嘅韓國餐廳🔥 一如以往呢間餐廳都係咁多人排隊🤣🍗 蜜 糖 牛 油 炸 雞 (半 隻) $198🌟 無骨 +$10外皮香脆 炸粉唔會好厚 蜜糖香突出 內裡juicy嫩滑 叫半份都絕對夠食 炸薯條係加分位 份量多得黎又外脆內軟😆🍡 雞 肉 流 心 小 丸 子 $218原本好想試佢嘅芝士岩熔炒飯 但因為天氣實在太熱喇轉咗食用炒飯而製成嘅芝士流心小丸子😙呢個小丸子係要自己整架 所以需要少少耐性🤣 食到有啲攰 有3種口味可以揀 分別係章魚🐙、雞肉同海鮮 我地揀咗雞肉~ 首先要將炒飯、芝士、雞絲同紫菜拌勻 然後將攪拌好嘅炒飯放入小丸子機 再倒入蛋漿 等到蛋漿半熟嘅時候就小心地將小丸子反轉 咁樣小丸子就會又圓又大粒架喇☺️

🍗 蜜 糖 牛 油 炸 雞 (半 隻) $198
🌟 無骨 +$10