又一城溜冰場隔離嘅EXP係高質又親民嘅輕食西餐廳🍴由我哋讀大學個陣已經幫襯😛最啱行完街或者等小朋友溜冰放電時,大人細路都可以嘆個輕食☺️ 今次再黎成個環境唔同晒,餐牌多咗好多特飲同甜品嘅選擇,尤其係甜品,款式超多,款款都好啱打卡🥹 出面飲品櫃檯以前賣果汁嘅,而家竟然仲有軟雪糕賣,啱晒想邊行邊食既你哋啦🫰🏻😋😋🔸橘香燒烤醬炸雞翼醬汁有啲似水牛城雞翼不過甜啲同唔辣,香濃醬汁包裏住炸雞翼,勁香口又惹味!🔸燒帶子墨魚忌廉汁意粉燒帶子有成三粒,份量都幾大下,燒到啱啱好唔會過熟。墨汁忌廉意粉調味香濃,意粉爽口,咸香得黎又唔會太膩👌🏻🔸椰子班蘭奶昔💚有驚喜😍椰子味勁香🥥仲咬到細細粒嘅椰子肉,相比之下班蘭味較淡,係小小嘅點綴。🔸紅豆奶蓋梳乎厘班戟🫘🫘梳乎厘唔算太甜,有蛋香麵粉香,配上綿蜜紅豆同微甜奶蓋平衡返啱啱好,加上賣相夠靚影相一流,價錢合理。📍 #EXP @maximshongkong 九龍塘達之路80號又一城UG樓UG-23號舖#savouringourtime #EXP #EXP美食體驗

🔸橘香燒烤醬炸雞

🔸燒帶子墨魚忌廉汁意粉