2008-11-09 26 瀏覽
從來都覺得又一城所有o野食都好貴, 所以就成日只係去foodcourt or Super Sandwich, 雖然知道有EXP, 但感覺上係貴價o野, 所以都冇試過, 但原來係casual dining o黎ga wor~~鹽燒牛舌: 見有好多食家都介紹, 應該有保証掛, 好彩平日不吃牛舌的友人都願意犠牲一試.雖不至於外脆內軟, 但係係好夠淋, 似是肉質細密的牛腩, 配上香口的炸蒜, 是很惹味的小吃呢~~~和風鰻魚比薩: 都係友人知我心, 心話冇所謂其實最想食至愛的鰻魚.Um~~~食一啖就知我找到了最愛的pizza組合了. 香甜的照燒汁, 配上惹味的"郁郁"木耳, 最重要係那一片錦上添花的鰻魚, 超肥美, 且外脆內嫩, 絶不是一般的頹鰻魚ar, 還燒得很香呢! 那幾條甜椒反而有點多餘, haha. 如果上面好似八爪魚丸咁有沙拉醬同芥未醬就正la.至於普通批都不用多讚了, 脆脆的邊, 鬆軟的批身好似麵包一樣, 不過正如友人所說鰻魚同pizza好似兩個分開的個體户, haha.以後係又一城有選擇了~~~~

以後係又一城有選擇了~~~~
鹽燒牛舌
和風鰻魚比薩