平時經過都有見呢間拉麵店排哂隊,今次早經過咁啱見到佢排隊人數唔多就一於試試佢,佢位置唔多我同朋友排第三都等左成半個鐘,不過好食既拉麵係值得等待!!等既時候係到睇menu 順便上openrice 睇下有咩推介,佢有兩款叉燒選擇一隻係慢煮一隻厚燒,見啲人推薦海老湯就一於order 佢!!厚燒叉燒配海老湯拉麵$92叉燒部位係燒過既五花腩,叉燒肥瘦均勻一啲都唔肥膩!而且瘦肉都多👍🏻👍🏻唔會話剩係得肥膏 ,推薦叫呢個叉燒,海老湯好濃郁,充滿蝦嘅鮮味而且海老好鮮甜!慢煮叉燒配豚骨湯拉麵$78 +特上$20( 慢煮*1糖心蛋*1紫菜*1)朋友叫左慢煮叉燒都好食,同朋友share試咗一塊慢煮令到叉燒入口即化好食,個人推薦都係厚燒叉燒,豚骨湯一樣好濃郁,朋友揀咗幼麵(博多)啲面掛晒湯汁好好食!最後湯都飲到底!加左個小食炸雞件,分量十足,如果唔係好肚餓唔使叫兩碗拉麵都好夠飽,個小食適合三個人雞件好大件!👍🏻爭啲食唔哂

厚燒叉燒配海老湯拉麵$92

慢煮叉燒配豚骨湯拉麵$78
+特上$20( 慢煮*1糖心蛋*1紫菜*1)

• 海老拉麵