2018-10-10 60 瀏覽
之前聽朋友介紹過呢間,☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻話印度同意大利二合一既餐廳,,,,,,,,,一聽已經好想起,因本人超喜歡食西餐,,,,,,,入到去食肆環境好舒,😀😀暗暗地,唔係印度裝修,完全係歐洲見到嘅靚靚西餐廳,,,,,,,,入到去啲員工nice,,,,,,,,,,全部都係鬼妹,食物出品特色係招牌豬仔骨廚師推薦,⋯係特別菜式介紹 ,大大份,二個人食岩岩好,👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻如果大食一啲嘅可以一人一份,另外我地,兩個人叫咗個Pizza,係公司Pizza,佢啲材料好足,而且味道好好味,正宗嘅Pizza係特別好食,而且係我好鍾意食既bbq雞肉喺裏面,嘢飲方面好多野揀,仲有酒,我推介朱古力奶昔,👋👋👋好多人試過都話正,另外朋友就叫咗菠蘿飲,食後感評價 ,全程都好好食得好滿足好滿意😄😄😄😄😄😄
2018-10-09
  • PIZZA