2023-04-23 73 瀏覽
富榮花園有間Casa di thail食特式印度菜,款式幾多價錢唔貴,都幾岩港人口味。餐前小食先來蒜蓉麵包,味道幾濃郁蒜香,亦有脆薄片夠脆身,可以on top加洋葱粒,蕃茄碎,香草,令成件事更清新更清爽。印度傳統薯餅,topping有好豐富既配料,餡料主要有鷹嘴豆和薯餅整成,醬汁有乳酪,蕃茄醬,自家制辣醬,味道香辣惹味得黎夠清新!質感帶creamy嫩滑。幾岩口味!Calzone pizza有別於普通pizza, 形狀似個大麵包,内面放滿餡料!放了紀款唔同種類既芝士,亦有水牛芝士可以拉到絲,而且芝士味道好突出!辣肉腸惹味咸香!另外還有特制蕃茄汁醬可以調味,整體口感豐富夠熱辣辣,即叫即整,pizza質感帶煙煙unun幾得意。黃油蕃茄咖哩雞,咖哩醬汁帶點蕃茄,腰果香!送飯一流唔會太辣!雞肉都嫩滑唔乾身,米飯用上印度米,保持番傳統感覺。

都幾岩港人口味。
餐前小食先來蒜蓉麵包,

味道幾濃郁蒜香,

雞肉都嫩滑唔乾身,米飯用上印度米,保持番傳統感覺。