2024-04-02 148 瀏覽
今日做半日,本來諗住去旺角行吓掃吓街,但去好多小食店竟然仲未開(已經12點幾)行下吓行吓就見到呢間,忽然諗起呢兩日都想食卡邦尼意粉,咁就入去坐低咗。鋪頭細細,都算坐得舒服。有啲自閉位,自己一個人食都唔係覺得尷尬。lumch menu 有主打diy漢堡扒,但係我就偏偏食卡邦尼意粉,真係對唔住。午市套餐$58(有加一),有兩份小前:椰菜絲沙律,韓國泡菜,一口size,仲有一小杯麵豉湯,加個野飲(檸檬茶,汽水唔洗加錢,其他睇價格加啲咁)講返個主角,卡邦尼意粉,細細碟,女仔應該soze啱啱好,男孩子就可能唔夠食。雖然主打係diy漢堡扒,但係哩個卡邦尼意粉都算幾好食,個汁啱啱好,加上煙肉片都有幾好片,仲有啲洋蔥絲,不過不失。見到隔離枱食diy漢堡扒,樣子都唔錯,下次可以試吓。

見到隔離枱食diy漢堡扒,樣子都唔錯,下次可以試吓。
前菜小食
卡邦尼意粉