2024-03-07 669 瀏覽
Cobber Coffee and Tonys Pastry,位於觀塘駿業里8號世貿大樓1樓。 中午時段好多人,所以揀咗兩點鐘先到, 店內燈光柔和,午餐📌 ~ 煎蛋煙三文魚牛油果多士、 開心果忌廉配新鮮士多啤梨梳乎厘班戟、 焦糖瑪奇朵、 朱古力咖啡。📌煎蛋煙三文魚牛油果多士🥑🍞 ~ 整體賣相精緻, 食材健康新鮮, 尤其是沙律菜🥗, 口感爽脆,配上蘋果薯仔沙律,如果想食得輕型, 我就推介這款菜式。 📌開心果忌廉配新鮮士多啤梨梳乎厘班戟🥞 ~ 入口即溶的梳乎厘班戟, 開心果忌廉配新鮮士多啤梨口感豐富美味,到Cobber一定要點梳乎厘啊! 📌焦糖瑪奇朵☕ ~ 口感細緻幼滑,用焦糖作出點綴,更加香甜美味。 📌朱古力咖啡☕ ~ 咖啡味香濃配上朱古力, 完美的配搭。 推介這裏的梳乎厘班戟, 下次會來試其他口味😊。 🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。

煎蛋煙三文魚牛油果多士、 焦糖瑪奇朵、 朱古力咖啡

煎蛋煙三文魚牛油果多士

蘋果薯仔沙律

開心果忌廉配新鮮士多啤梨梳乎厘班戟

焦糖瑪奇朵

📌朱古力咖啡☕ ~ 咖啡味香濃配上朱古力, 完美的配搭。
朱古力咖啡

推介這裏的梳乎厘班戟
, 下次會來試其他口味😊。

2024-03-04
煎蛋煙三文魚牛油果多士、 焦糖瑪奇朵、 朱古力咖啡
煎蛋煙三文魚牛油果多士
蘋果薯仔沙律
開心果忌廉配新鮮士多啤梨梳乎厘班戟
焦糖瑪奇朵
朱古力咖啡
  • 煎蛋煙三文魚牛油果多士、焦糖瑪奇朵、朱古力咖啡