餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (V City)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (V City)
資訊:

2019-01-06 1640 瀏覽
平日放假真好,行街唔駛咁迫,食嘢又即刻有位。食完午飯先至行街街,IRIS提議去牛角食,好啊,好耐無食燒肉。IRIS揀咗 燒肉A餐 $95肉類類別I內6揀2 : 牛肋肉、肩脊肉昆布湯、 迷你沙律、活乳酸梳打佢個餐無咩影相,見到牛肉都好靚,而IRIS次次都食,應該是不錯的吧。我揀咗 牛角流自選3食$99沙律2選1 : 溫泉玉子凱撒沙律呢個沙律有驚喜,首先份量比想像中大,顏色與食材新鮮豐富,看到製作人的認真和誠意。溫泉蛋好吸引,把整個放入口,唔...真係好正紫洋蔥絲和生菜一起吃,味道剛剛好,芝士粒和煙肉粒份量多,一啲都唔孤寒,總之係鮮、爽,正!好好食燒肉6選1 : 豚肉燒肉就喜歡看肉在火灸時,油份流出吱吱聲發出焦香,再醮上喜愛的醬汁來吃,又是另一種享受。迷你飯/麵3選1 : 迷你雞肉飯對呢個飯無咩期待,見佢上面放咗大蔥,感覺就即刻唔同曬,雞肉份量都唔少,生大蔥跟雞肉一起吃可解膩,又好食喎。飲品揀一貫喜歡的活乳酸梳打,好滿足的一餐。
平日放假真好,
行街唔駛咁迫,
食嘢又即刻有位。

食完午飯先至行街街,
IRIS提議去牛角食,
好啊,好耐無食燒肉。
IRIS揀咗 燒肉A餐 $95
肉類類別I內6揀2 : 牛肋肉、肩脊肉昆布湯、 迷你沙律、
活乳酸梳打
燒肉定食A 迷你沙律

佢個餐無咩影相,
見到牛肉都好靚,
而IRIS次次都食,
應該是不錯的吧。

迷你雞肉飯

我揀咗 牛角流自選3食$99
沙律2選1 : 溫泉玉子凱撒沙律
呢個沙律有驚喜,
首先份量比想像中大,
顏色與食材新鮮豐富,
看到製作人的認真和誠意。

溫泉蛋好吸引,
把整個放入口,
唔...真係好正

紫洋蔥絲和生菜一起吃,
味道剛剛好,
芝士粒和煙肉粒份量多,
一啲都唔孤寒,
總之係鮮、爽,正!
好好食

燒肉6選1 : 豚肉
豚肉

燒肉就喜歡看肉在火灸時,
油份流出吱吱聲發出焦香,
再醮上喜愛的醬汁來吃,
又是另一種享受。

迷你飯/麵3選1 : 迷你雞肉飯
迷你雞肉飯

對呢個飯無咩期待,
見佢上面放咗大蔥,
感覺就即刻唔同曬,
雞肉份量都唔少,
生大蔥跟雞肉一起吃可解膩,
又好食喎。

飲品揀一貫喜歡的活乳酸梳打,

好滿足的一餐。
溫泉玉子凱撒沙律
題外話/補充資料: 會員享9折,剛好對銷加一服務費。
2018-10-31
  • 迷你雞肉飯