呢度既午餐好豐富,自選套餐有得簡炸串,串燒,又有主食,飲品,夠晒豐富!串燒款式真係好多,牛舌,免治雞肉棒,京蔥雞,芝士蕃茄雞肉,香菇,最中意食佢地既牛舌,肉質厚實,肉嫩鮮味,燒到有啲焦脆,唔同既串燒都有唔同既口感味道,真係好正呀!🤓🤓炸串亦有不少款式,薯仔,年糕,海老,估唔到蔬菜做佐炸串會咁好食,薯仔完全係炸到外脆內軟,年糕又煙煙韌韌口感好好,重點唔會油膩,口感好好!🤩🤩炸串亦有啲特別少少既,三文魚子海鮮球就係炸海鮮上面配上飯團仔同三文魚子,好似壽司咁,口感豐富;而黑松露芝士都係炸芝士再加上黑松露,咸香軟綿,口感絕佳!🥸🥸午餐包括既主食係燒飯糰,我簡佐醬油味,飯糰表面燒到飯焦咁,勁脆勁香,咬開內心就好軟糯,醬油味味道唔會太濃,岩岩好!😊😊