餐廳: 小魚兒 (金馬大廈)
資訊:

2024-03-11 70 瀏覽
位於尖沙咀嘅「小魚兒」,淨係見到好多有關烤魚嘅好評,冇咩人提佢嘅午市,但其實佢閒日午餐時段係一眾打工仔嘅食堂💼🤫日頭🏙️同夜晚🌃個feel 完全唔同,今日就同個朋友試試佢個午市套餐🤤椰香咖喱焗雞扒飯 $36好耐冇見過$30 幾蚊可以有一個焗飯,真係抵到爛🤯仲要個飯係好高質,咖喱好香椰奶味,面頭加咗芝士嚟焗,超級邪惡,雞扒切咗件,方便我哋食,唔洗自己用刀切咁狼狽,而且雞件都好嫩滑,下面嘅飯底加埋雞蛋一齊炒,好香口,呢個價錢食到咁好嘅質素,真係超值😳川式口水雞客飯 $43第2 個就叫咗哋午市必試嘅口水雞飯,果然名不虛傳,唔好睇佢咁平,份量都唔少,有好多件雞,碗飯仲要勁大碗🍚🤩口水雞大家應該都唔會陌生,不過佢呢個味道就好特別,應該係加咗啲麻油,所以好香,而且你可以見到佢個醬汁比較濃稠,撈飯一流,不過就冇咩辣味,所以唔食得辣嘅朋友都可以一試😋.總括嚟講,係百物騰貴嘅現今世代,呢啲良心小店真係買少見少,好appreciate❤️❤️下次等我夜晚嚟試試佢個招牌烤魚先🔥🐠
椰香咖喱焗雞扒飯

椰香咖喱焗雞扒飯 $36