2022-06-20 36 瀏覽
因為預約左11點參觀M+,所以要揾間有早餐食既Cafe!是日雨天,到達Cafe時已經全身濕了,Cafe哥哥好貼心,遞上熱水,Thank you!😊怕食唔晒Big breakfast,所以點左煙三文魚牛油果酸種麵包。份量好多呀!好大碟!好多片三文魚,下面有半大個牛油果,仲有一大塊包包。因為真係太好食,即使咁大份,都食到一條菜都無留低!😋至於咖啡,就要左Cappuccino(叫Mocha無得跟餐無咁抵🤫),豆可以揀nutty or fruity,我當然要nutty啦✌奶泡打得唔錯呀!拉花keep得到,仲無咩大泡泡“蒲出”😂味道都好好,好有咖啡味。另一杯Americano要左fruity,好少何飲Americano咁“濃”,睇杯咖啡色水都唔同啲,抵唔住買埋咖啡豆添!依個早餐好美滿!
因為預約左11點參觀M+,所以要揾間有早餐食既Cafe!
煙三文魚牛油果酸種麵包

Nutty Cappuccino

依個早餐好美滿!
煙三文魚牛油果酸種麵包
Nutty Cappuccino