2023-09-02 251 瀏覽
今日打風,好彩見到有開,帶住輕鬆既心情入去,難得唔洗大排長龍,員工安排我地坐低,坐低之後,另一個員工叫我地調位,因為阻住佢抺櫃,其實呢個時間咁多人食野,做乜呢個時間抺陳列櫃,之後果個老點我地既員工,又叫我地坐第到,仲要係都見唔到個位起邊。由於唔想再比佢老點多次,所以就隨便坐低,之後其他既同事,服務都好有禮貌。不過入門口個位員工,真係影響左食野既心情。而其他食物都非常好~ 不過今日打風無咁多人,所以都叫做食得舒舒服服,平時都會好嘈,今日終於可以食返安樂茶飯啦~ 另外,下午茶真係好抵食~ 而對比夜晚要一個double。因為而家係QR code下單,如果pasta item 可以加返餐飲,就會更好
2023-09-02
  • 海鮮闊條麵