2024-04-18 0 瀏覽
好耐無食過euro go go,與女子組一齊來即興lunch go go go😎😎😎指定菜式:蜜糖雞翼 x 2好熟悉及掛住既蜜糖味道😋😋😋煙燻杏仁青醬意粉:顏色比以前淺色咗,似乎青醬落少咗,所以味道淡咗少少香蒜蜆肉意粉:今天第二位,蜆肉新鮮,蒜香好惹味,正呀芝士鮮茄海鮮闊條麵:味道普通辣肉腸pizza:好期待,可惜辣肉腸味道較淡,唔夠油香,批底唔夠脆總括今次女子組經驗及意見:這裡意粉菜式比Pizza出色,蜜糖雞翼穩守第一位

指定菜式:
蜜糖雞翼 x 2
好熟悉及掛住既蜜糖味道😋😋😋
蜜糖雞翼

煙燻杏仁青醬意粉:
顏色比以前淺色咗,似乎青醬落少咗,所以味道淡咗少少
煙燻杏仁青醬意粉

香蒜蜆肉意粉:今天第二位,蜆肉新鮮,蒜香好惹味,正呀

芝士鮮茄海鮮闊條麵:味道普通
芝士鮮茄汁海鮮闊條麵

辣肉腸pizza

總括今次女子組經驗及意見:
這裡意粉菜式比Pizza出色,蜜糖雞翼穩守第一位
2024-03-26
  • 蜜糖雞翼
  • 香蒜蜆肉意粉
2024-03-20 166 瀏覽
euro go go (葵芳)🔸菠菜汁龍脷柳闊條麵份量真係都唔小😻就算男人都覺得夠食!汁嘅份量撈埋麵岩岩好 食落唔會太膩~水都唔會太多!重點係龍脷柳嘅份量都夠 😆🔸 法式薯蓉焗田螺香草及芝士既香味包圍住田螺😻上面嗰層芝士好厚!下面就係一堆薯蓉如果食咗個麵應該食唔晒呢一盤🤣🔸蜜糖雞翼超建議一定要食!份量有五隻,麥芽糖包住成隻雞翼,雞翼仲要係好嫩 🔸 磨菇肉醬意粉份量都一樣唔小!好濃既肉醬配闊麵 😋值得推介🔸凍忌廉朱古力個人覺得甜咗啲~不過就朱古力味好濃好正!地點:葵芳興芳路223號新都會廣場1樓168-171號舖號舖🔸味道:8/10🔸環境服務:9/10🔸推薦:8/10
euro go go (葵芳)

🔸菠菜汁龍脷柳闊條麵
份量真係都唔小😻就算男人都覺得夠食!

🔸 法式薯蓉焗田螺

🔸 磨菇肉醬意粉
份量都一樣唔小!好濃既肉醬配闊麵 😋
值得推介

🔸凍忌廉朱古力
個人覺得甜咗啲~不過就朱古力味好濃好正!

地點:
葵芳興芳路223號新都會廣場1樓168-171號舖號舖

🔸味道:8/10
🔸環境服務:9/10
🔸推薦:8/10
2024-02-08 254 瀏覽
完全沒有服務 用手機落單落咗單後等成廿分鐘先至有餐送到但唔係一齊到 叫咗個焗田螺 嚟到仲係未熱嘅 個蒜子焗蜆 又乾又燶 整個午餐簡直完全失望 真係估唔到竟然有間咁樣嘅所謂歐洲式餐館只可以已差差差 嚟形容
只可以已差差差 嚟形容

2024-02-05 227 瀏覽
忽然想搵間大家share食,價錢唔貴嘅西式餐廳,Euro gogo的確好適合~記得想當年要自己入去搵位,收銀排隊落單,而家已經變成 Qr code下單🤭 餐廳款式種類多,有意粉、 小食 、薄餅、 包類及西湯、飲品。今晚叫咗皇牌美食組合(2人份)$337 自選以下食物:✨️蜜糖雞翼 ✨️磨菇肉醬意粉✨️千島海鮮薄餅(半份)✨️熱忌廉朱古力✨️凍忌廉朱古力✨️法式薯蓉焗田螺另外散叫咗香烤蒜片蜆同芝士鮮茄汁海鮮闊條麪,我地4個人咁樣share食已經夠飽,大家又可以食到唔同野,只不過單叫飲品偏貴,凍檸茶30蚊/ 熱朱古力 34蚊 ,所以2人餐真係好抵食😂

今晚叫咗皇牌美食組合(2人份)$337 自選以下食物:
✨️蜜糖雞翼
✨️磨菇肉醬意粉
✨️千島海鮮薄餅(半份)
✨️熱忌廉朱古力
✨️凍忌廉朱古力
✨️法式薯蓉焗田螺

2024-01-28
2023-12-30 257 瀏覽
上一次店裏吃還不錯,煙肉蘑菇pizza,所以今日點左外賣自取,點知烤焦成這樣不能吃,chef please, 真心好失望,還點了一個蜜糖雞翼中規中矩,並且雞翼有鋁箔紙保溫,而pizza沒有,又凍又焦,不愉快的體驗。
外賣自取
2023-12-15 239 瀏覽
午餐SET: 蒜蓉多士: 很好味, 又香又脆. 多士心又香軟, 必選.熱檸水: 正常.香蒜蜆肉: 炸蒜香, 蒜油夠. 香蒜蜆肉意粉: 蜆肉份量唔少的, 意粉軟度適中, 但蒜味對我不夠, 所以我.....我把兩款(香蒜蜆肉拆晒殼混撈香蒜蜆肉意粉亦拆晒殼), 跟住混混混撈撈撈.大啖大啖食, 正~
午餐SET:
蒜蓉多士: 很好味, 又香又脆. 多士心又香軟, 必選.
熱檸水: 正常.
香蒜蜆肉: 炸蒜香, 蒜油夠.

蒜蓉多士&熱檸水
香蒜蜆肉
混混混撈撈撈(香蒜蜆肉拆晒殼混撈香蒜蜆肉意粉)
2023-12-11
蒜蓉多士&熱檸水
香蒜蜆肉
混混混撈撈撈(香蒜蜆肉拆晒殼混撈香蒜蜆肉意粉)
2023-10-20 388 瀏覽
平時間中都會來食早餐,食物味道價錢係商場內都合理。經過今次。。。。從未試過係任何餐廳食嘅食物中出現過食物發曬霉嘅情況,完全超出左我對食物衛生嘅要求。。。可以見到D霉菌已經遍佈整個牛角包內,難以想像個包到底放咗幾耐!!當時掛住睇手機,發現時已經張有問題嘅包連同其他食物一齊食咗落肚,唯有食定腸胃藥。好溫和咁同餐廳反映個牛角包🥐有發霉,提醒佢注意可能來貨有問題或存放問題,好似不以為然,咁唯有幫襯其他!
平時間中都會來食早餐,食物味道價錢係商場內都合理。
經過今次。。。。
2023-10-09 288 瀏覽
而家下午茶餐真係好多選擇,今日我就揀左呢間,order左煙肉蘑菇薯蓉加蕃茄通粉配埋凍檸茶$53,個蕃茄湯好濃郁、薯蓉又多芝士😋,都坐得幾舒服,所以我都係呢度嘅常客🤣
煙肉蘑菇薯蓉加鮮茄湯通粉、凍檸茶
煙肉蘑菇薯蓉加鮮茄湯通粉、凍檸茶
2023-09-04 324 瀏覽
很久, 很久, 很久沒來, 食物份量,質素及味道, 比以前好好多.試了新品: 蒜片鹽焗一口牛脷, 蒜片又香又足夠, 配合一口牛脷一同入口, 夠香夠惹味.香蒜蜆肉意粉: 蜆肉數量不少的, 而且意粉軟硬適中, 調味恰到好處, 份量又足. 沒有偷工減料又好味, 會想再來.

沒有偷工減料又好味, 會想再來.
蒜片鹽焗一口牛脷
2023-09-03
蒜片鹽焗一口牛脷
2023-09-02 249 瀏覽
今日打風,好彩見到有開,帶住輕鬆既心情入去,難得唔洗大排長龍,員工安排我地坐低,坐低之後,另一個員工叫我地調位,因為阻住佢抺櫃,其實呢個時間咁多人食野,做乜呢個時間抺陳列櫃,之後果個老點我地既員工,又叫我地坐第到,仲要係都見唔到個位起邊。由於唔想再比佢老點多次,所以就隨便坐低,之後其他既同事,服務都好有禮貌。不過入門口個位員工,真係影響左食野既心情。而其他食物都非常好~ 不過今日打風無咁多人,所以都叫做食得舒舒服服,平時都會好嘈,今日終於可以食返安樂茶飯啦~ 另外,下午茶真係好抵食~ 而對比夜晚要一個double。因為而家係QR code下單,如果pasta item 可以加返餐飲,就會更好
2023-09-02
  • 海鮮闊條麵
2023-08-31 199 瀏覽
今日7點過黎食。門口無人安排坐位,d人自出自入。枱面又無人執拾。只得收銀同埋兩個侍應。一昧掛住接外賣單,又唔serve堂食。手機落單話19:22上菜,19:22先送到杯凍鮮奶。其實唔夠人做就唔好掛住接單啦。
2023-07-03 590 瀏覽
Euro gogo 不知不覺由中學到宜家食左無廿年都十幾年。環境都係不變,位就當然少少窄,但都叫乾淨。出面有個自助區,可以拎下水,餐具同醬料咁,但個凍水壺就生曬漬。。。得閒要搵漂白水浸下至得。。。pizza可以叫半份係優勢,啱胃口唔大又心思思試下多d野食架朋友。餅乾式批底方便易做,又香脆d,仲唔會質飽人。批料係豐富,match得幾好。但餅底痴住一大舊黑色野。。。我估係燶芝士掛😂雞翼有得揀多汁😋size都算大,入味,又唔會好辣。芝士煙肉焗磨菇都好香,但個底多汁水,可能。。。個磨菇用左水洗???定先烚熟再焗。。。??枱上有得自助order對呢類餐廳係幾好,但好多人要係counter排隊就可能因為用會員🤔🤔🤔??宜家好多餐廳每況愈下,但佢都keep到以前架質素,其實已經代表廚房同管理層有好努力去做,相當難得。

雞翼有得揀多汁😋size都算大,入味,又唔會好辣。

百寶pizza (半份)
煙肉芝士焗磨菇
香辣雞翼
2023-07-02
2023-06-26 372 瀏覽
今日同個friend去葵涌廣場行街街,行得攰想搵個舒服嘅地方坐低食個晚飯,於是我哋走咗去新都會廣場睇下有咩食,行行下見到久違嘅Euro go go☺️,見排隊人龍唔多,我哋拿拿聲跟隊,等咗一陣好快就有位喇。依家要自行用QR code下單,既方便又快趣唔錯。煙肉蘑菇薄餅半份 $56.-餅底非常薄脆,蘑菇份量比較少,感覺冇乜蘑菇味道,煙肉及蕃茄味比較重,可惜個面焗得唔夠乾,上面過濕只係餅底脆,口感差咗小小。芝士白汁海鮮意粉 $76.-面層芝士焗到金黃色,意粉煮得軟硬適中,份量又多,芝士白汁味道香濃,口感creamy,配埋蜆肉及魚塊一齊幾好食。.薯皮拼盤 $102.-有吞拿魚、蒜香雞及煙肉芝士各2件,薯皮焗得香口,餡料充足,唯一敗不嘅地方就係太多沙律醬,所以味道偏甜,咬落去嘅時候感覺一pat pat,口感唔太好。

依家要自行用QR code下單,既方便又快趣唔錯。

煙肉蘑菇薄餅半份 $56.-

芝士白汁海鮮意粉 $76.-
薯皮拼盤 $102.-

2023-04-17 619 瀏覽
當減醣唔食澱粉質,又要多菜嘅時候,真係每次出街食飯就係一個難題,要搵一間合適嘅餐廳真係唔易🤦🏻‍♀️一早知道要落葵芳附近工作,所以就搵定呢邊有咩可以啱食最尾,揀左呢度解決左我午餐嘅需要入到餐廳自己搵位,枱上面有QRcode ,可以自行落單(要即刻過俾錢)或者收銀位排隊落單都可以平日1100-1800會有set, 1400-1800仲有下午茶添揀呢度開飯就係貪佢有沙律,唔一定要意粉同pizza 午巿套餐連飲品+沙律/蒜蓉包最後點左慢煮雞胸沙律配芒果乳酪餐(配沙律及熱美式咖啡)$68 (無加一)賣相唔錯,同落單時照片唔會有落差套餐跟嘅沙律菜,同主菜嘅沙律菜係一樣,無分別嘅,只係份量唔同,菜都新鮮,沙律醬汁仲可以自由決定多醬/少醬/走醬,都好方便QRcode 落單人士👍🏻雞胸份量都多,夠晒蛋白質有時自己煮/出街食雞胸最怕就係好‘鞋’, 真係會無晒胃口,會以為自己食緊紙皮😂雖則餐牌有加‘慢煮’兩個字喺雞胸肉前面,但始終都要有個心理準備,預左佢會好鞋,未入咬得開,無期望就無失望喺無咩期望之下,食落去又ok喎,唔會覺得自己食緊紙皮,唔鞋易入口,當然一定唔會似食雞脾肉嘅嫩滑啦呢個質素,收貨無問題,如果

一早知道要落葵芳附近工作,所以就搵定呢邊有咩可以啱食
最尾,揀左呢度解決左我午餐嘅需要
揀呢度開飯就係貪佢有沙律,唔一定要意粉同pizza
午巿套餐連飲品+沙律/蒜蓉包
慢煮雞胸沙律配芒果乳酪餐

賣相唔錯,同落單時照片唔會有落差
雞胸份量都多,夠晒蛋白質
呢個質素,收貨無問題,如果沙律菜份量可以再多少少就更加好🤭
以後又多一個外出開飯嘅選擇👍🏻
2023-04-17
慢煮雞胸沙律配芒果乳酪餐
2023-04-08 428 瀏覽
今晚去左Euro Gogo食飯,試左佢地個皇牌美食組合,包括🍗蜜糖雞翼5隻,🍝蘑菇肉醬意粉同🍕半個千島海鮮Pizza👑,仲有兩杯跟餐❄️凍蜜桃茶呢個Set份量十分足夠,而且價錢唔算太貴,總共$232元💰首先黎既係🍗蜜糖雞翅,醬汁口味偏甜🍯,但唔會過膩,越食越上癮😋接住係🍝蘑菇肉醬意粉,麵條有嚼勁,醬汁味道濃郁,蘑菇和肉醬既香氣交織出了一種特別的風味,加上意粉的韌度,味道相當不錯👍最後係🍕千島海鮮Pizza,混合了各種海鮮,口感都好香脆😍食曬佢都好飽啦跟餐有兩杯❄️凍蜜桃茶,茶味冰涼入口,帶有淡淡的桃香🍑好味!

呢個Set份量十分足夠,而且價錢唔算太貴,總共$232元💰

2023-04-08