北歐宮廷風💐打卡必到😍情侶拍拖👩🏻‍🤝‍👨🏼紀念日之選🌹INN - I’m Not Nothing(觀塘)同豬仔🐷拍拖3周年,當然要揀返㗎靚靚既餐廳同豬女慶祝一下🤗今次嚟到哩間北歐宮廷風💐既西餐廳,氣氛好浪漫🌹有分室內同室外,餐廳擺滿花花擺設,仲有多個打卡位🥰隨手影都可以影到靚相,啱曬鍾意影靚相既豬女🤗餐廳外部已經環境勁靚!白色作為主體配上綠色藤蔓作點綴,就好似去咗夢幻仙境般美😍仲有白色北歐風既小天使雕塑伴上鮮花💐仲有一張華麗既北歐木製梳化俾顧客打卡📷店內既環境每一處都是小細節🤗大家隨手都影到夢幻既靚相🥰當晚我地叫咗兩個主菜同兩杯飲品,本嚟想食埋個甜品🍮不過實在太飽太滿足啦😋下次再嚟食😆✨紅酒燴牛面頰肉意大利飯 $138一上枱牛既香味撲鼻而來😍廚師用上好香濃既紅酒🍷烹調牛面頰肉,炆得好軟爛,入口即溶😍配上濃郁既牛肉汁燴飯😋😋😋簡直食過番尋味‼️意大利飯熟度啱啱好,仍保持咬口👍🏻好高水準🥰必點✨✨✨✨✨✨紐西蘭肉眼扒10oz配香草牛油火箭菜黑醋沙律 $238食物賣相好靚,我地叫咗三成熟既肉眼扒,熟度唔錯👍🏻肉眼扒充滿住肉汁,好易切開,肉質粉嫩🥰肉味香濃🤗配上香草牛油醬或牛扒醬食味道更昇華🤩
北歐宮廷風💐打卡必到😍
情侶拍拖👩🏻‍🤝‍👨🏼紀念日之選🌹
INN - I’m Not Nothing(觀塘)

紅酒燴牛面頰肉意大利飯

✨紅酒燴牛面頰肉意大利飯 $138
必點✨✨✨✨✨

✨紐西蘭肉眼扒10oz配香草牛油火箭菜黑醋沙律 $238
食物賣相好靚,我地叫咗三成熟既肉眼扒,熟度唔錯👍🏻肉眼扒充滿住肉汁,好易切開,肉質粉嫩🥰肉味香濃🤗配上香草牛油醬或牛扒醬食味道更昇華🤩火箭菜黑醋沙律中和肉類既油脂感,令口感更清新😋
Mixedberry smoothie  &  Lemon water

✨Mixedberry smoothie $48
店員好貼心主動詢問我地想要既糖度同冰既比例👍🏻於是,我地選擇了去糖,果然味道好清新,是天然水果既甜度,對於我地嚟講啱啱好,而且仲健康啲😋大家都可以試吓🥰
必點✨✨✨✨

✨Lemon water $26
檸檬水選擇了少糖去冰,檸檬片好足夠,甜度亦足夠🥰食完濃味既食物飲番杯就啱啱曬啦🤗

晚市海鮮仲做緊優惠‼️
✨芝士焗波士頓龍蝦半隻 $88
即開新鮮生蠔6隻 $168

食物✨✨✨✨
環境✨✨✨✨✨
衛生✨✨✨✨✨
價錢✨✨✨✨

🏠 INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²) (觀塘)
觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖
2023-03-15