終於到麵包出場啦😬第一次去Dear太晏去賣晒bakery😭第二次決定一開門就去 有齊咁多款仲唔洗等位😍整體黎講我較中意呢度既軟包/特別味道款式既包包😋🥇🍎蘋果椰子乳酪軟包 $35best among all💕椰子creamcheese好香🥥仲有粒粒蘋果😆🥈🌹玫瑰芋頭麻糬軟包 $35combine左幾樣我中意既野😍味道較清 淡淡既芋頭泥好smooth好岩我口味💕🥉🌸紫薯包 $33Signature包 但我覺得比較普通 係你會expect到既味 同其他店既紫薯包冇咩大分別 以呢個價錢黎講我未必會再試🙈(聖安娜既$13紫薯軟包都好好食😬)🏅🌿抹茶黃豆粉麻糬貝果 $38我反而麻麻地呢度既bagel 雖然佢做到bagel應有既chewy但佢個皮真係過韌😣同埋我略嫌佢抹茶味太苦澀但又冇乜抹茶味😕
🥇🍎蘋果椰子乳酪軟包 $35

🥈🌹玫瑰芋頭麻糬軟包 $35