餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (V City)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (V City)
資訊:

2023-07-13 888 瀏覽
今日去朋友家玩,玩完落樓下搵野食,見到牛角推出的了匯豐優惠套餐,於是入去試試,經理推薦表示同示叫匯豐套餐可以成為牛角會員,於是我們便要了兩個餐,當然燒烤咁熱,一定要叫啤酒飲。睇個餐牌原來都好多野食,先來個新鮮蕃茄芝士,味道不錯,不過跟住再出個凱撒沙律,感覺好像有少少相同都是沙律,之後就上燒食盛合,有雞有豬又有牛,不同部位夾埋都有12件肉,份量適中,之後再來是野菜和海鮮,海鮮有兩隻蝦和一隻帆立貝,都非常新鮮,菜有雞髀菇、粟米和菠蘿。要講下那些粟米非常鮮甜。以為夠晒啦,原來未完,經理過來問我們要咩飯,佢話有玉子飯、牛角飯和珍珠飯。我們選了玉子飯吃。食完非常滿足,配埋啤酒一絕。一個不錯套餐,全日都有得供應。

食完非常滿足,配埋啤酒一絕。一個不錯套餐,全日都有得供應。