2024-04-02 9 瀏覽
話說今晚同朋友再次嚟到打邊爐,係我第3️⃣次嚟喇!呢度嘅食物真係好正!令我回頭再Jap😍今次我叫咗特級雪花肥牛同西班牙黑豚肉!呢兩款肉真係冇得挑剔!特級雪花肥牛肉質鮮嫩🐃入口即化,每一口都帶嚟一陣嘅肉香,真係令人陶醉!而西班牙黑豚肉🐽更加有層次感,肥而不膩,口感豐富,一口咬落去,肉味爆岀黎💥嗰啲豆卜外脆內軟,吸哂啲精華,一咬就噴出嚟,真係令人忍唔住要再食多幾個🔥手打豬肉丸都係值得一提👯‍♀️每一粒丸子都有彈牙嘅口感,肉汁十足,濃郁香口!一碟碟丸子出現喺桌上,真係令人垂涎三尺!👅四川麻辣湯底,真係夠辣夠味🌶️湯底麻麻辣辣,辣味濃郁,加上啲四川特色調味料,真係一口咬落去,辣到舌尖發麻,仲有陣陣麻麻麻嘅感覺!辣愛者一定要試下呢個湯底🫦整體上嚟講,食物新鮮美味,味道正宗,每一口都有驚喜!如果你哋食過一次,相信你哋都會回頭食!下次再嚟打邊爐,我一定會再揀呢度!👍