2024-05-03 3 瀏覽
之前疫情原因,以前上環都有Arte by Padaria,跟住轉為網站訂購,當時仲好記得去買個乳豬全體造型蛋糕🍰,超可愛超好食!啱啱行過K11ArtMall,知道佢地登陸咗呢度😍😍要去買啦!今次我就試佢哋全新推出創意慕絲撻系列,以水果同埋堅果作主調,一共有6款口味可以揀。裝飾上以「浪漫」的法式甜點為風格,每款都分別有不同特色水果同堅果味,而且都好香濃,又好睇又好食💞🫐藍莓杏仁慕斯撻〰️粒粒藍莓加上低層以杏仁同慕絲為主撻,估唔到啲藍莓仲好脆好新鮮!🍓士多啤梨杏仁慕斯撻〰️士多啤梨一向都係好獨特嘅香味,同個杏仁慕絲撻好夾好五星嘅甜品💓除咗創意慕絲撻之外,佢哋仲有主打香港首創「鹹甜點藝術品」法式可頌夾心球,外面係可頌皮,入面唔同口味嘅內餡!而且再加推全新8款口味嘅創意曲奇系列、各款造型或迷你蛋糕 ,衝擊味蕾之餘,變化多款特色甜品,令視覺、味覺找到一些新玩「味」!每款特色都已經有售啦!快啲去買🛍️啦!❣️ Arte by Padaria📍 地址:K11 Art Mall B2/F Kiosk No. 5

藍莓杏仁慕斯撻

士多啤梨杏仁慕斯撻