2023-11-18 36 瀏覽
利東街交通真係好方便,而且成日都覺得嗰度好有氣氛,今日行街攰咗就喺附近搵嘢食,上咗去QRE PLAZA 26樓,食啲西餐日式fusion菜因為唔想諗就直接叫咗個二人餐,有餐湯,同埋少少開胃嘅沙律,啲菜都好新鮮跟住就係餐前小食,有新鮮龍蝦肉嘅撻,啲肉勁新鮮!咬落去都感受到海鮮嘅鮮味,所以呢間餐廳個名都有seafood呢個字另外仲有個玉子卷上面都係有啲蟹肉,都係好鮮甜好好食,襯托到成件事😋😍跟住就係主食,係鮑魚汁燉飯,店員話鮑魚汁係燉咗好多個鐘再撈入去飯到,食落去甜甜地,飯粒分明好味👍🏻另外仲有個鮮蟹肉咖哩,個汁由新鮮青蘋果煮成嘅咖喱汁,不錯!食到有果香~ 而且佢個蟹肉係成個完整嘅蟹,拆晒啲肉喺個蟹蓋上面,所以食落好方便,岩曬懶人🤣 不過食既時候要小心有些少既蟹彀,證明係真原隻拆肉~🥰 小心啲食就可以~甜品當日係芋圓紅豆湯,都唔錯!暖暖地🥰啲員工服務態度幾好,值得推薦~

前菜

蟹肉玉子燒

青蘋果咖哩鮮蟹焗飯

甜品當日係芋圓紅豆湯,都唔錯!暖暖地🥰

啲員工服務態度幾好,值得推薦~
鮑魚汁焗飯
芋圓紅豆沙