餐廳: 初見
資訊:

2018-03-13 1061 瀏覽
撞手神係OPENRICE 搵到哩間初見 估佢唔到又真係有驚喜我地6點幾到左 仲有好多吉位既 差唔多7點半就FULL哂哩度裝修有D似MUIJI 好光猛 感覺好乾淨好舒服雖然MENU得3頁但樣樣都好想食 最後揀左哩幾款 但三個人都食唔哂一上枱已經好吸睛喇 佢地係底放左D乾冰 D煙升上尼搞到成件事即刻升左LEV估唔到係哩度會食到哩個質素既壽司 食材好新鮮 唔點豉油既話直頭食到佢地既鮮味唯一一樣要彈既就係個海膽 真係超腥 朋友叫左個意大利飯 都係啦海膽真係超腥 但係整體尼講成個飯係好食既另外哇個漢堡 朋友都話超好食 舊牛好厚明太子沙律現成野 好難唔好食既但雞翼炸得啱啱好 皮脆肉軟釀係入邊D明太子辣辣地 夾埋一齊食襯到絕哩個薯條不得了 同佢個名一樣 真係十級邪惡但真係十級好味 其實佢係咸蛋黃炸薯條睇到一粒粒咸蛋黃碎嫁 哩碟野我地飽到反肚都清哂!!!可能我地擺得太耐先食 所以D軟殼蟹已經淋哂但味道唔錯嫁感覺上人手好似唔夠 眼見得兩個樓面 有D手忙腳亂不過要讚下佢地既EQ 咁多野做都仲可以咁有禮貌 態度超好
我地6點幾到左 仲有好多吉位既 差唔多7點半就FULL哂

釀係入邊D明太子辣辣地 夾埋一齊食襯到絕
炸明太子雞翼配明太子沙律
哩個薯條不得了 同佢個名一樣 真係十級邪惡
但真係十級好味 其實佢係咸蛋黃炸薯條
睇到一粒粒咸蛋黃碎嫁 哩碟野我地飽到反肚都清哂!!!
初見邪惡炸著條
可能我地擺得太耐先食 所以D軟殼蟹已經淋哂