2024-03-13 1134 瀏覽
今晚去咗船渦食蒸海鮮,環境好寛躺,而且職員服務都好細心。「九五之尊」套餐呢個係咁多個套餐裏面最豐富嘅套餐,入面有刺身、炸物、海鮮、肉類、蔬菜拼盤和甜品,可說是包羅萬有。刺身:款款都好新鮮,生蠔肥美,赤蝦鮮甜,而且仲有我最鍾意嘅海膽和帆立貝。炸物:餃子香脆,明太子雞翼味道夠特別。海鮮:海鮮真係超正!超新鮮!特別重點推介斑馬瀨尿蝦,上枱時仲郁下郁下,好生猛!其肉質鮮甜彈牙。另外,龍蝦好鮮甜,而蟹肉鮮甜多汁!澳洲M5和牛:和牛具有濃郁、鮮美的味道,其肉質細嫩多汁,帶有豐富的脂肪霜降,每一口都散發出濃郁的牛肉風味。「八府巡按」套餐另外一個套餐都好推介,佢有沙律、炸物、海鮮、肉類、肉丸等。海鮮款色都有好多,白蜆肉質鮮嫩;鮮蝦肉質具彈性;鮑魚肉質鮮嫩;元貝有柔嫩的口感和豐富的甜味;扁蟶子有口感,我超鍾意!肉類:安格斯牛肉味道濃郁和鮮美,而豚肉片口感嫩滑,中規中矩。丸類三寶丸呢三款肉丸好值得一試!招牌墨魚丸好彈牙;牛骨濃汁牛丸相當Juicy;而薑汁皮蛋貢丸我至推介,個薑味好特別同突出👍🏻!
今晚去咗船渦食蒸海鮮,環境好寛躺,而且職員服務都好細心。

「九五之尊」套餐

刺身

炸物:
餃子香脆,明太子雞翼味道夠特別。

海鮮:

澳洲M5和牛:

「八府巡按」套餐
另外一個套餐都好推介,佢有沙律、炸物、海鮮、肉類、肉丸等。

海鮮款色都有好多,白蜆肉質鮮嫩;鮮蝦肉質具彈性;

肉類:
安格斯牛肉味道濃郁和鮮美,而豚肉片口感嫩滑,中規中矩。

丸類三寶丸
  • 八府巡按套餐