2022-11-27 65 瀏覽
進駐太子無耐已經聽到好多好評, 下午茶時間肚餓就試試佢, 週末2點至6點都設下午茶, 難怪吸引唔少街坊招牌海南雞飯配輕怡排骨茶 - 雞肉嫩滑去脯啖啖肉, 皮肉中間有啫喱,  雖然話係油飯, 但一啲都唔油膩而且係乾爽粒粒分明, 足味食得出乾蔥黃薑班蘭, 配埋三色醬感覺正宗肉骨茶都足胡椒味, 新加坡白水style星洲叻沙摻摻 - 驚艷程度同雞飯比下去, 不過都有濃郁海鮮味而且仲有秘製辣醬,  配料有2隻大蝦同2隻青口, 魚蛋、魚片、豆卜、半隻蛋, 就算少粉都夠食鮮油咖央多士 - 另外加多呢個小食, 因為我地係被佢吸引而嚟, 多士烘熱搽大量咖央醬再夾埋大大舊鮮牛油, 超邪惡恐龍美綠 - 跟餐加12蚊升級, 感覺少貴但非常足料唔會過甜, 仲要加埋把傘幾有海邊風情下次再嚟會試埋獅城芽菜走地雞

招牌海南雞飯配輕怡排骨茶
肉骨茶都足胡椒味, 新加坡白水style

星洲叻沙摻摻

鮮油咖央多士