2024-03-01 379 瀏覽
如果問我會再食既素食餐廳, 我應該即刻諗到素年🥗仲記得岩岩開既時候, 大排長龍, 依家熱潮過左又開左分店就好好多~ 平日夜晚去食, 等左10mins就可以入啦✌🏻好鍾意食物既選擇好多種類, 由日式, 泰式, 去到意粉 burger都有, 總有一款你係個日想食既haha. 我地嗌左秘製冬蔭醬照燒汁吉列豬扒漢堡🍔同不可能番茄肉醬意粉🍝, 配熱玄米茶🍵秘製冬蔭醬照燒汁吉列豬扒漢堡🍔burger好大份, 好有泰式口味既酸酸辣辣, 超開胃! 出面既餐廳係好少炸番薯條🍠, 所以次次黎到都好想食一份哈哈 不可能番茄肉醬意粉🍝應該係個排做promotion有特價, $78個餐咋 好抵! 用impossible meat整既肉醬, 其實唔話我聽 真係唔會知d肉係...假架! 呢個素肉質感真係好似真肉, 希望快d係香港普及d, 可以取代到真肉. 🥢總結: 素年既份量一定係超足, 選擇好豐富之餘, 又每道都好食. 下次想食素又再黎lu~haha

秘製冬蔭醬照燒汁吉列豬扒漢堡 , 不可能番茄肉醬意粉
2024-01-31