2020-02-18 245 瀏覽
荃灣分店有試過,所以今次約大同係元朗食飯都簡返尼間餐廳嘅分店😂 一嚟啲野食唔差,二嚟食過有熟悉感好啲個場都幾爆下,我哋都大概等左十幾分鐘左右先有位。下次都係book 定枱,廢時要成大班人係出面等,幾老尬下一坐抵,個服務員就拎左幾個餐牌俾我哋share 睇,啲選擇同上次荃灣果間差唔多。所以我除左叫上次荃灣食過嘅款式外,都另外order左兩三款 試試佢。 炸物拼盤 -因為我哋都幾多人 所以可以叫尼個拼盤試下🤩🤩🤩 個人比較鐘意食春卷果個,入面極爆多料,都炸到好脆😋Louise 係甜品愛好者,所以大家食到好飽嘅時候,佢都依然繼續加單order 左尼個糯米飯。雖然我已經好飽,但都試左一啖,芒果酸酸地幾甜,好夾個糯米飯。成餐飯都大概食左3個鐘,餐廳都keep 住有人入嚟,香港難得的熱鬧氣氛。

個場都幾爆下,我哋都大概等左十幾分鐘左右先有位。
下次都係book 定枱,廢時要成大班人係出面等,幾老尬下
拼盤