2019-03-25 169 瀏覽
和氣食堂我地已經唔係第一次去,但係母親大人仲未去過,所以我哋今次決定帶佢去試吓啲正野海膽刺身盛A:好大排海膽,仲有甜蝦、三文魚同埋帶子!好鮮甜!火焰左口魚邊牛油果沙律:左口魚邊份量唔少,成個沙律亦都好大盆!蔬菜新鮮,醬汁酸酸甜甜,好特別好開胃!芝士厚燒玉子:芝士配玉子,永遠都係絕配!千回火鳥:個醬汁微辣,雞翼咁樣串住燒食得方便!石狩窩豬骨湯底:湯底清甜,裏面有好多魚肉同蔬菜,仲有好多日式粉絲!安格斯牛肉炒飯:個炒飯嘅份量真係好大,好足料,有好多牛肉!一句講晒,抵食!糯米糍紅豆宇治抹茶牛奶雪糕 & 嶡餅白玉宇治抹茶牛奶雪糕:呢度嘅甜品真係好出色,必食!佢哋個抹茶牛奶雪糕質素拍得住出面專賣抹茶雪糕嘅日式鋪頭!加埋其他配料,係十級正!超級推薦!呢間餐廳經常全院滿座,有興趣嘅朋友不妨早少少嚟到!

海膽刺身盛A

火焰左口魚邊牛油果沙律

芝士厚燒玉子

芝士厚燒玉子:芝士配玉子,永遠都係絕配!

千回火鳥

千回火鳥:個醬汁微辣,雞翼咁樣串住燒食得方便!

石狩窩豬骨湯底

安格斯牛肉炒飯

糯米糍紅豆宇治抹茶牛奶雪糕

嶡餅白玉宇治抹茶牛奶雪糕

呢間餐廳經常全院滿座,有興趣嘅朋友不妨早少少嚟到!
2019-03-21
海膽刺身盛A