餐廳: OPPA韓國燒肉店
資訊:

2015-10-17 5947 瀏覽
每逢星期五都會hea d唔煮飯同老婆出街食因為落旺角買野,所以就順道去試新野去到餐廳門口大約7:30,裡面已經滿座,所以要等,而我地前面只有一pair人等緊因為用餐有限時,所以上場既人都開始埋單,等咗15分鐘就可以入座(不過我地等期間越來越多人)等既期間已經諗定食咩,所以一坐低就order兩個人食唔得太多野,所以我地叫咗個什錦牛肉同豬皮生菜 + 醬汁可refill泡菜蛋太多泡菜,亦都冇咩味前菜芽菜普通,泡菜麻麻,另外唔知咩菜冇味牛肉拼盤d牛肉冇肉味,唯獨塊M6和牛油脂比例高,好淋豬皮冇醃,一d味都冇,用醬汁補救返就OK其實好似個片菇同翠玉瓜最好食
每逢星期五都會hea d唔煮飯同老婆出街食
因為落旺角買野,所以就順道去試新野

等既期間已經諗定食咩,所以一坐低就order
兩個人食唔得太多野,所以我地叫咗個什錦牛肉同豬皮
生菜 + 醬汁
生菜 + 醬汁可refill
泡菜蛋
泡菜蛋太多泡菜,亦都冇咩味
前菜
前菜芽菜普通,泡菜麻麻,另外唔知咩菜冇味
什錦牛肉
牛肉拼盤d牛肉冇肉味,唯獨塊M6和牛油脂比例高,好淋
豬皮
豬皮冇醃,一d味都冇,用醬汁補救返就OK
其實好似個片菇同翠玉瓜最好食
2015-10-16