2023-03-17 145 瀏覽
係之前已經食過一次,今次又再試下佢既水準有冇保持到。因為平日加早入座,相對比較少人。雖然我地兩個人胃口比較細,只係叫左套餐A,可以任食雪花肥牛同特級肥牛及其他配料。一坐低,雞煲好快就上台啦,我地叫左BB辣。二人大概有半隻雞份量,從顏色上一睇就知夠惹味啦,同以前一樣雞既份量都多,而且仲要啖啖肉。食完雞之後,可以倒上一早放係台既湯底,就可以轉做打邊爐。邊爐既配料選擇五花八門,先講下海鮮,一食就知係新鮮既海中蝦,因佢肉質一點都唔霉、又有鱔片同鯇魚片、甚至有墨魚鬚添提提大家,呢啲都唔洗淥太耐嫁,如果唔係就老了。打邊爐唔少得既肉,雖然只有兩款牛肉揀,但兩種牛都唔差嫁,。個人就中意雪花肥牛多啲,因為佢油脂比較多,口感豐富啲之外,又唔會肥得過份。其他配料真係多到食唔曬,有各色各樣既丸,例如,墨魚丸、芝士腸同魚腐等,仲有脆卜卜既炸魚皮同響鈴等。野飲方面,除左有普通既汽水之外,仲有自家製嘅茶,我就試左冬瓜茶,好怕甜既我,覺得呢個甜到岩岩好!好加分!十

提提大家,呢啲都唔洗淥太耐嫁,如果唔係就老了。

2023-03-16