2024-04-26 79 瀏覽
想食韓式炸雞嘅時候🐓我一定係推介去Goobne Chicken,雖然係連鎖餐廳,但佢啲雞永遠都keep 到水準👍🏻😳韓式雞蛋卷 $148雖然呢間餐廳出名食烤雞,但我個人覺得佢嘅蛋卷都係超。超。超出色😍係就算食過好多次都要再去食嘅程度🤏🏻入面有青瓜🥒醃制咗嘅紅蘿蔔🥕午餐肉🐽芝士🧀出面包咗層紫菜🍙然後最外層就係3層雞蛋皮,雞蛋皮甜甜哋,入面嘅陷料爽脆同酸酸哋,食落超夾,再加埋啲醬汁一齊食,簡直係錦上添花,熱辣辣食最正🔥🌟甜辣烤雞  +  蜜糖蒜香烤雞 $248終於到咗萬眾期待嘅烤雞,睇個賣相已經好吸引,餐廳好貼心咁有幾款半半烤雞,咁就可以試2 款味,唔洗成隻都係同一隻味咁單調🙆🏻‍♀️甜辣烤雞🍬🌶️好開胃,有少少辣味令到烤雞冇咁漏👍🏻蜜糖蒜香烤雞🧄上面有啲炸蒜,脆卜卜,好好食,加咗蜜糖令到烤雞蒜味冇咁重🍯呢間啲雞全部都係用烤焗嘅形式煮,冇炸咁熱氣同油,又可以keep 到啲肉juicy,啱哂口痕想食炸雞但又怕肥嘅女仔🤣.呢間係我其中一間好鍾意食嘅韓國餐廳,鍾意食炸雞嘅你一定唔可以錯過佢呢間嘅烤雞,更健康,更juicy,食得更放心🤣❤️
韓式雞蛋卷

韓式雞蛋卷 $148