餐廳: 一遊
資訊:

😍三五知己好耐冇見梗係想約埋一齊去一個靜靜嘅地方傾下偈飲下嘢!係諾士佛台都搵到唔錯嘅地方!就係樓上食日本嘢嘅一遊!真心未試過去一間咁高質素,店內又大嘅日本餐廳,個地方真係好靚!▶️一遊沙律自家制,因為好特別有珍珠奶茶個啲珍珠係入面個沙律度,仲有舊好鬼好食嘅糯米糍配住食,我勁喜歡回頭率🈵🈵🈵🈵🈵▶️胡麻白身魚薄切好新鮮,加咗店舖自家制醬汁,好清新,所以唔需要點豉油食👌🏼回頭率🈵🈵🈵🈵🈵▶️三文魚魚鬆豆腐凍原來豆腐配魚鬆係好夾,揚海台芝士海膽卷好脆,好濃海膽同芝士,連小食都有質素,好得回頭率🈵🈵🈵🈵🈵▶️東洋卷好出色,牛油果配鰻魚好搭,仲有飛魚子做襯托,超滿足!回頭率🈵🈵🈵🈵🈵▶️豚肉車厘茄串超好食,個豚肉燒到勁脆,蕃茄仔係熱㗎!唔好話其實舖燒極個蕃薯仔都係凍🤣▶️鹽燒白金豚肉超好食,我鐘意佢燒到啲肉唔乾!外脆內有汁。▶️燒雞皮蝦💯勁推介,燒到連皮同殼食,好正,會返叫!▶️牛舌好厚嘅牛舌,一啲都唔鞋,牛舌好難唔鞋,佢來貨好靚!▶️雞肉京蔥串呢個又係好多汁,不過京蔥太大舊,好想一口放晒京蔥同雞落口咬😝回頭率🈵🈵🈵🈵🈵💯▶️海膽吞拿魚壽司好食,新鮮,呑拿魚再配海膽,一口一舊,食到個樣八字味咁好食🤤▶️燒豆腐燒到外面

回頭率🈵🈵🈵🈵🈵

▶️三文魚魚鬆豆腐凍原來豆腐配魚鬆係好夾,
揚海台芝士海膽卷好脆,好濃海膽同芝士,連小食都有質素,好得

回頭率🈵🈵🈵🈵🈵

▶️鹽燒白金豚肉超好食,我鐘意佢燒到啲肉唔乾!外脆內有汁。
▶️燒雞皮蝦💯勁推介,燒到連皮同殼食,好正,會返叫!
▶️牛舌好厚嘅牛舌,一啲都唔鞋,牛舌好難唔鞋,佢來貨好靚!
回頭率🈵🈵🈵🈵🈵💯

▶️燒豆腐燒到外面勁脆,但一定要點豉油,因為原汁原味冇加任何醬汁。
回頭率🈵🈵🈵🈵

▶️野菜湯蕎麥麵好大碗,個湯係精粹,食到好飽都忍唔住連面連湯食晒🤣
回頭率🈵🈵🈵🈵

🚻我有男女獨立廁