餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2024-02-23 155 瀏覽
初六開工同teammate食個團年lunch,揀左新城市廣場三期既翡翠拉麵小籠包。因為人多,有得坐最入面個張大枱,落地玻璃好光猛好闊落,坐得幾舒服。無影晒所有菜式喇,只是影左啲印象深刻既菜式。質素唔錯,做團年飯黎講幾開心,佢仲有新年menu。可能當日午餐好多枱,出餐速度有啲慢,不過尚算接受到,過時過節大家開心食飯嘛。同埋啲員工態度都好好,食到中間仲比多啲黑糖糕同芋頭糕我地試食,每人有一兜仔。芋頭糕好香口,食得出無味精;黑糖糕都甜度適中,味道同平時食開個啲蔗糖年糕唔同,好好食。最後我買左2底黑糖糕,有幾個同事都有一齊買。

2024-02-16