去舊區最正就係多好野食 價錢又實惠🤭晚市兩個人黎食最抵!有幾款二人套餐😛🥢風味娘惹2人餐 $228好得意餐牌寫埋呢個餐既野食如果散叫就價值$304😂1️⃣馬來沙嗲串燒(6串)/古來咖哩魚/仁噹牛肉/娘惹咖哩雞(特價升級:怡保芽菜雞(半隻)+$22/ 麥金娘惹拼盤+$32)我地揀左最基本既馬來沙嗲串燒(6串)😆😆都有齊豬、牛、雞 🐓肉質嫩滑 即叫即燒 唔錯!2️⃣娘惹叻沙/南洋咖喱面/馬來辣椒板面/招牌老鼠粉(特價升級:波士頓龍蝦叻沙(半隻)+$38)我地係upgrade左波士頓龍蝦叻沙🦞🤭 size正常 都有幾啖肉食椰汁味較少 都幾有馬拉特色😂完全唔辣配:3️⃣小食一份 :吉列大虎蝦(3隻)/馬來沙嗲串燒(3串)/峇拉煎炸雞/泰式炸蝦餅(4塊)/吉列日本蠔肉(4塊)/雞軟骨串(4串)我地揀左🦪吉列日本蠔肉(4塊)😆😆都幾大粒又juicy 有咬開d汁跌到成枱都係😂唔洗加錢upgrade 係正嘅🧏🏻‍♀️4️⃣珍珠飯一碗5️⃣秘醬炒蔬菜一份: 秘醬炒通菜/生菜/椰菜/娃娃菜/油麥菜/四季豆當然係揀 秘醬炒通菜🥢佢既秘醬好惹味 似係蝦醬溝腐乳咁既味道👅份量都大👌但係好好食所以好快食晒6️⃣飲品兩杯:檸檬水(熱)/怡保

去舊區最正就係多好野食 價錢又實惠🤭
晚市兩個人黎食最抵!有幾款二人套餐😛

🥢風味娘惹2人餐 $228
好得意餐牌寫埋呢個餐既野食如果散叫就價值$304😂
1️⃣馬來沙嗲串燒(6串)/古來咖哩

2️⃣娘惹叻沙/南洋咖喱面/馬來辣椒板面/招牌老鼠粉
(特價升級:波士頓龍蝦叻沙(半隻)+$38)
椰汁味較少 都幾有馬拉特色😂完全唔辣

娃娃菜/油麥菜/四季豆
當然係揀 秘醬炒通菜🥢
佢既秘醬好惹味 似係蝦醬溝腐乳咁既味道👅
份量都大👌但係好好食所以好快食晒

6️⃣飲品兩杯:檸檬水(熱)/怡保白咖啡(熱)
檸檬茶(熱)/馬來西亞拉茶(熱)
飲品[升級:+$5轉凍飲]
Basic野🤭🤭有野食有野飲 二百幾蚊真係抵😌