2020-10-22 1813 瀏覽
朋友介紹話呢一間餐廳好適合兩個人黎慶祝所以兩個人拍拖就黎呢度食下一入門口佢哋都好好招呼😛好鍾意呢度嘅係樓底比較高有個吧枱 氣氛都比較浪漫💕坐低見到佢哋而家有個套餐 價錢唔算貴但係選擇都幾多😙我哋首先前菜要咗 路易斯安那特色蟹餅我第一次食到蟹餅係咁鮮味同啖啖肉 完全令我喜出望外 佢哋輕輕咁樣將蟹餅整到脆身😘所以食落去特別有香味之後服務員就將我哋有嘅海鮮 放入呢個袋加埋我哋自己揀嘅檸檬牛油汁🤪感覺都好新鮮 而且隔個袋都聞到嗰陣香味發現佢哋份量都幾多 有10隻蝦10隻青口同10蜆👌我本身係一個好鍾意食蝦嘅人 佢哋嘅蝦肉爽滑彈牙 而且最鍾意佢哋嘅醬汁酸酸甜甜而且又有牛油嘅香味 好正😎而且海鮮嘅豐富嘅蛋白質所以食完都飽飽地🍴之後仲有另外一個主菜係香煎刺身帶子意粉首先要一大讚佢哋嘅帶子非常新鮮 融雪嘅效果做得好好🥰完全唔會覺得有雪味落牛油煎左之後好好食 !而且意粉煮嘅程度都唔錯 冇嗌錯度☺佢哋嘅嘢飲都係我自己一個好鍾意嘅選擇😉男朋友藍色嗰一杯 佢話感覺幾清新用嚟送海鮮真係OK❄我自己個杯蜜桃味為主打 用嚟打卡已經非常之吸引🤪而且飲落去嘅感覺好fresh 甜甜地嘅感覺可以中和返牛油嘅油膩感💗最後嘅
朋友介紹話呢一間餐廳好適合兩個人黎慶祝

而且海鮮嘅豐富嘅蛋白質所以食完都飽飽地🍴

之後仲有另外一個主菜係香煎刺身帶子意粉
首先要一大讚佢哋嘅帶子非常新鮮 融雪嘅效果做得好好🥰
完全唔會覺得有雪味
落牛油煎左之後好好食 !
而且意粉煮嘅程度都唔錯 冇嗌錯度☺

佢哋嘅嘢飲都係我自己一個好鍾意嘅選擇😉