2024-02-08 399 瀏覽
11點幾,又唔係lunch ,但又未食早餐🤣點算好。。新都會廣場,講餐廳真係大把選擇,不過呢個時間,揾個all day breakfast 食下,配杯靚啡,先至係皇道。無論您係早上還是晚上都能品嚐到美味的All Day Breakfast的BEANS🤟我們選擇了野菌芝士蛋奄列配酸種包,另一份是豪華英式全日早餐$132,呢份豪華早餐,勁。。裡面包含了煙肉,黑松露炒蛋、香腸、茄汁豆、雜菌和窩夫。大大的一份🥓🧇食物的質量和口感都非常出色。味道的確係唔錯,坐位都坐得舒服,畢竟半開放式設計,環境感覺闊落好多。悠悠閒閒的星期六上午,滿足😌不過食完出嚟12:30,門口已經在排長龍了,看來都不小捧場客呢葵涌新都會
悠悠閒閒的星期六上午,滿足😌