{潮州晚餐 - $216}其實坑口冇咩好食🥲大部份都係啲連鎖嘢!呢一間我認為係全坑口最好味嘅餐廳(沒有之一)!雖然佢間舖頭好細間,座位唔係好多,不過每次嚟都會覺得叫嘅每一碟餸都用心煮同埋好好味!今日落去有啲肚餓,叫咗兩個煮食再加一個蠔餅,臘味炒飯啲臘味油濃蓋每一粒飯,炒得乾身,而且極好味,乾炒牛河雖然牛肉唔算好多同埋好大塊,但係都炒得好香,配埋特製辣椒醬味道上一天花板,必須要講吓個蠔餅,真係好多蠔同埋正宗嘅潮式做法,薯粉同埋蛋同埋蠔三樣嘢嘅比例做得啱啱好,質感一流之餘仲好好味添!每次嚟到都見到佢有勁多嘅外賣生意,我相信有好多人都同我一樣覺得呢一間係全坑口最好味嘅餐廳!美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #潮饗 (將軍澳)將軍澳坑口常寧路10號安寧花園25號地舖
{潮州晚餐 - $216}

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #潮饗 (將軍澳)
將軍澳坑口常寧路10號安寧花園25號地舖
乾炒牛河